Gezond leven> maag

  • Oktober 2021

Geven deze Gassy Foods je een opgeblazen maag?

Gas kan ons ongemakkelijk laten voelen, maar niemand kan het vermijden. En ieders lichaam reageert anders op verschillende voedingsmiddelen. Je persoonlijke reactie op gas hangt af van hoe goed je......

Lees Verder
  • Oktober 2021

10 tekenen dat u een lekkende darm hebt - en hoe u deze kunt genezen

door Samantha Ouder Walravens Mijn lichaam is nooit volledig teruggekaatst nadat ik mijn eerste kind had gekregen - 15 jaar geleden. Ik heb mezelf verteld dat mijn symptomen deel uitmaakten van een......

Lees Verder
  • Oktober 2021

Nieuwe trigger voor coeliakie ontdekt

Een typisch onschadelijk type virus kan soms coeliakie veroorzaken, suggereert een nieuwe studie. Coeliakie wordt veroorzaakt door een abnormale immuunrespons op het eiwitgluten, dat voorkomt in......

Lees Verder