Gezond leven> echte vrouwen echte verhalen

 • Oktober 2021

Voorbereiding op een colonoscopie

Natalie Hayden is een #teamHomedika-bijdrager en dit bericht is onderdeel van Homedika's echte vrouwen, echte verhalen serie. Ik heb mijn colonoscopie gepland in september en sindsdien hangt hij......

Lees Verder
 • Oktober 2021

Over het bereiken van remissie van de ziekte van Crohn: Tragedie en triomf

Door Julie Terrana (gastpost)Dit bericht maakt deel uit van de serie Real Women, Real Stories. Precies een jaar geleden vandaag, trok mijn gastro-enteroloog het gordijn terug om me nog steeds in......

Lees Verder
 • Oktober 2021

Tips om je voor te bereiden op de feestdagen als je chronisch ziek bent

Door JP Summers (gastpost) Dit bericht is onderdeel van Homedika's echte vrouwen, echte verhalen serie. Voor zover ik me kan herinneren was Kerstmis de enige vakantie waar ik elk jaar naar......

Lees Verder
 • Oktober 2021

Diabetesopvoeders maken het verschil

van Maria IbarraIk ben een 40-jarige Spaanse vrouw die in Sacramento, Californië woont, en ik heb diabetes. Toen ik vijf jaar geleden de diagnose kreeg, dacht ik dat ik goed voorbereid was om met de......

Lees Verder
 • Oktober 2021

Zelfs een hysterectomie beschermt mogelijk niet tegen eierstokkanker

Wist je dat het mogelijk is om eierstokkanker te krijgen, zelfs nadat je een hysterectomie hebt gehad? Ik heb het op de harde manier geleerd. Mijn zus, die ongeveer 10 jaar geleden een hysterectomie......

Lees Verder
 • Oktober 2021

Hoe het is in de diepte van ziekte met Lupus

Ava Meena is een #teamHomedika-bijdrager en dit bericht is onderdeel van Homedika's echte vrouwen, echte verhalen serie. Ik voelde me bijna twee jaar ziek voordat ik afgelopen januari een nieuwe......

Lees Verder
 • Oktober 2021

Chronische ziekte en moederschap: waarom ik de ziekte van Crohn niet liet beroven van mijn toekomst

Natalie Hayden is een #teamHomedika-bijdrager en dit bericht maakt deel uit van Homedika Echte vrouwen, echte verhalen serie. Sinds ik een klein meisje was, wist ik altijd dat ik een gezin wilde......

Lees Verder
 • Oktober 2021

Vijf dingen waarvan ik wou dat ik bekend was toen ik de diagnose borstkanker kreeg

Een brief van een moeder aan haar dochters ter ere van Mother's Day & National Women's Health Week. van Kerry Kenna Beste Kara en Krista, Toen ik de diagnose borstkanker kreeg, was ik geschokt. Ik......

Lees Verder
 • Oktober 2021

One Hand Washing Another: The Mission Behind My Soap Company

"Wat is zeep?" vroeg een 13-jarig meisje. Ik zag aan haar vuile handen dat het een eerlijke vraag was. Een vraag die mijn leven zou veranderen. Tijdens het werken voor een non-profit in Thailand,......

Lees Verder
 • Oktober 2021

Goed leven tijdens het vechten tegen borstkanker

door Kathryn BudigModel van Courage voor Ford Warriors in Pink De waarheid is eenvoudig als het gaat om borstkanker - het is vreselijk. Ik heb yoga onderwezen aan overlevenden die kanker tegen de......

Lees Verder
 • Oktober 2021

The Silent Killer: One Woman's Story of High Blood Pressure

Als een boom in een bos valt en er niemand in de buurt is om het te horen, maakt het dan een geluid? Je hebt deze vraag waarschijnlijk al eerder gehoord in een les filosofie of natuurkunde. Maar wat......

Lees Verder
 • Oktober 2021

Het geheim van mooi ouder worden

Wanneer mensen me om schoonheidstips vragen, vermeld ik geen anti-verouderingscrèmes, vulstoffen of een perfecte tint lippenstift. Ik zeg dat ze 'rechtop moeten staan ​​en glimlachen'. Dat advies......

Lees Verder