Gezond ouder worden> reizen

 • Oktober 2021

Waarom je moet ontsnappen naar Venice Beach, Californië

"Laten we een reis maken naar Venice Beach, Californië," zei ik tegen mijn dochter A. Ik hou van Californië en wilde daar mijn BFF R bezoeken. Ik stapte op een vroege ochtend in november aan boord......

Lees Verder
 • Oktober 2021

"Welkom" bij de Beauty of the Philadelphia Flower Show

Welkom naar mijn blog deze week waar ik schoonheid deel van de PHS Philadelphia Flower Show 2017. Ik verwelkom je in het Nederlands omdat dit jaar de show 'Holland: Flowering the World'......

Lees Verder
 • Oktober 2021

Een bezoek aan Griekenland: Klimmen naar de top van de Akropolis

Het was dag twee van mijn eerste bezoek aan Griekenland met mijn zus N en dochter A. Zoals ik in mijn vorige post, "The Amazing Old World of Athens," zei, brachten we een weekend door in Athene en......

Lees Verder
 • Oktober 2021

Bezoek aan Griekenland: een fantastische wijn- en voedseltour in Santorini

Ben je klaar om te horen over mijn culinaire ontdekkingen en plengoffers in Santorini? Het was midweek in Santorini, en dochter A en ik keken er naar uit om meer te leren over de eet- en wijncultuur......

Lees Verder
 • Oktober 2021

Een aangenaam winterverblijf in Pass-a-Grille, St. Pete Beach

"Ik hou echt van je blog, en vroeg me af of je ons zou willen komen bezoeken bij Inn on the Beach voor een verblijf van twee nachten. Om je een beetje over onszelf te vertellen, zijn we een complex......

Lees Verder
 • Oktober 2021

Zoveel te ontdekken en te doen in de levendige binnenstad van St. Petersburg

Als voormalig New Yorker hou ik ervan nieuwe steden te verkennen wanneer ik reis. Daarom heb ik zo genoten van mijn eerste bezoek aan St. Petersburg, Florida. St. Petersburg heeft het beste van twee......

Lees Verder
 • Oktober 2021

Bezoek aan Griekenland: Seaworthy Adventures in Santorini

Mijn eerste reis naar Griekenland met mijn zus N en dochter A zou binnenkort eindigen. Gelukkig hebben we onze zeewaardige avonturen in Santorini opgeslagen voor het laatste deel van de week,......

Lees Verder
 • Oktober 2021

Leuke dingen om te doen in Clearwater Beach

Tijdens onze reis naar Clearwater Beach, Florida, vorige maand, hadden mijn vriend L en ik de kans om het gebied te verkennen voor vijf glorieuze dagen met dank aan de stad Clearwater.* Als je mijn......

Lees Verder
 • Oktober 2021

Zoveel redenen om verliefd te worden op Clearwater Beach

Glorieuze zonneschijn overdag en schilderachtige zonsondergangen in de schemering, mijlen van parelwitte witte suikerzandstranden, helderblauw golfwater, een overvloed aan restaurants met verse vis......

Lees Verder
 • Oktober 2021

Waar wil je heen reizen?

Uit mijn bezoek aan de New York Times Travel Show in januari in het Jacob K. Javits Center in New York City, is het duidelijk dat boomers een belangrijk publiek zijn voor veel bestemmingen. Van Costa......

Lees Verder
 • Oktober 2021

5 Tips voor het inpakken voor een reis

Ik heb ontzag voor mensen die licht reizen en gemakkelijk reizen. Ze hebben het tot een wetenschap: ze kunnen het gemakkelijk met een handbagage doen, ongeacht hoe lang een reis ze maken. En ze zien......

Lees Verder
 • Oktober 2021

Een bezoek aan Griekenland: de verbazingwekkende oude wereld van Athene

"Laten we een reis naar Griekenland plannen", zei mijn dochter A de dag nadat we thuiskwamen van onze zomervakantie in 2016 met het gezin naar Italië. "Ik wil naar Griekenland," volgde mijn zus......

Lees Verder