Gezond ouder worden> pijn

  • Oktober 2021

Leren omgaan met pijn

Onlangs scheen de zon en de temperaturen werkten prachtig samen. Na te veel dagen van meedogenloze regen (hoewel ik dol ben op de overvloedige weelderigheid van al dat vocht!), Besloot ik een pauze......

Lees Verder
  • Oktober 2021

Tips voor het omgaan met chronische pijn

Je hebt pijn - alweer. Als je chronische pijn hebt, heb je misschien het gevoel dat je altijd pijn hebt. Chronische pijn, zegt de American Psychological Association, is pijn die meer dan zes maanden......

Lees Verder
  • Oktober 2021

5 snelle en eenvoudige tips om gezond te blijven als u pijn hebt

De pijn begon als een doffe pijn tussen mijn schouderbladen. Maar toen, schijnbaar 's nachts, ging het over in een aanhoudend, scherp en stekend gevoel dat zich over mijn nek en in mijn arm bewoog.......

Lees Verder